Η ΕΤΑΙΡΕΙΑ

Ποιοί Είμαστε

Η LV Express Transport  LTD ιδρύθηκε το 2015 και είναι μια από τις πιο καινοτόμες εταιρείες μεταφοράς οχημάτων, η οποία προσφέρει οικονομικά αποδοτικές λύσεις σε όλη την Κεντρική και νότια Ευρώπη.
Η LV Express Transport LTD αναπτύσσει ολοκληρωμένα σχέδια εξυπηρέτησης προσαρμοσμένα στις συγκεκριμένες απαιτήσεις των πελατών. Αυτό επιτυγχάνεται με τον προσδιορισμό των ακριβών στόχων των πελατών σε σχέση με τις εσωτερικές και εξωτερικές απαιτήσεις τους, διασφαλίζοντας ότι η LV Express Transport LTD παρέχει ποιοτικές υπηρεσίες με μεγαλύτερη συνέπεια και πάντα προσανατολισμένη στις συγκεκριμένες ανάγκες σας.

Η LV Express Transport ιδρύθηκε από έμπειρους οδηγούς μεταφορών που είδαν την ανάγκη στην αγορά για μεταφορά οχημάτων είτε για επαγγελματικούς λογους, είτε για ψυχαγωγικούς ή για διακοπές.

Γιατί να επιλέξετε την LV Express Transport LTD

Η LV Express Transport LTD προσφέρει λύσεις "όλα σε ένα" χωρίς ο πελάτης να χρειάζεται να ασχοληθει με χρονοβόρες λεπτομέρειες.

Η ασφάλεια πρώτα. Βασικός γνώμονας για την μεταφορά του οχήματός σας είναι γίνει σωστά, χωρίς προβλήματα και με εγγυήσεις. Γι' αυτό ασφαλίζουμε τα οχήματα στις μεγαλύτερες ασφαλιστικές εταιρείες.

Με γραφεία σε Γερμανία, Ελλάδα και Βουλγαρία μπορούμε να καλύψουμε άμεσα και γρήγορα τις ανάγκες σας σε μεταφορές οχημάτων.

Επειδή είμαστε μια αυτόνομη και κάθετη μονάδα, μπορούμε να σας παρέχουμε προσωπική επαφή και επικοινωνία, καθώς μοιραζόμαστε την αγωνία της μεταφοράς του οχήματός σας.

Νιώσε ελέυθερος

Επικοινώνησε μαζί μας για να λάβεις την καλύτερη προσφορά και να νιώσεις την σιγουρία της LV Express Transport LTD

Γρήγορα, με Ασφάλεια και Οικονομικά